Reacties van klanten op marktplaats

Dit zijn de aanbevelingen geplaats op Marktplaats

Geplaatst door jan van der meulen op 18 nov. '15  |  10 jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft voor mijn vader/ons de oude filmpjes gedigitaliseerd. We zijn er heel blij mee. Heel vriendelijk, geduldig en betrouwbaar. Als we nog eens iets hebben, dan weten we je te vinden Tjalling! Bedankt!
 

 digitaliseren van filmbeelden in Oldemarkt

Geplaatst door KV op 21 okt. '15  |  10 jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft een aantal weken geleden filmbeelden die we van mijn grootmoeder hadden overgezet op een DVD. We zijn zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de snelle manier waarop de opdracht is uitgevoerd.
Ik kan Tjalling zeker aanbevelen als u overweegt oude filmbeelden te laten digitaliseren. Met de DVD's heeft Tjalling niet alleen mijzelf, maar ook een aantal familieleden zeer blij gemaakt.
 

 Films digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Kool op 08 mei '15  |  6 jaar actief op Marktplaats
Hele leuke ervaring gehad vandaag tijdens het digitaliseren van de oude 8mm films van mijn familie.
Tjalling neemt echt de tijd voor je en legt alles heel fijn uit. Houdt het beeld nauwlettend in de gaten om zo echt het maximale uit de filmpjes te halen. We mochten blijven meekijken terwijl hij dit deed.
Ik ben ook meer dan tevreden over de kosten welke in rekening gebracht zijn, dit is echt heel erg goedkoop.
Wij zijn heel blij met het resultaat!
 

 oude 8mm film super digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door roel op 20 apr. '15  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Had het plan opgevat de oude 8mm films van vader te laten digitaliseren en kado te doen aan mijn broer.
De ruim 40 jaar oude films zijn natuurlijk aan veroudering onderhevig en de kwaliteit laat soms te wensen over, ook van de filmer destijds. Desalniettemin was ik zeer verrast door de kwalitatief zeer goede resultaten bereikt door TjalberVideo. Persoonlijke en deskundige aanpak. En heel belangrijk, oog voor de waarde van je films. Geen massa werk maar volledige aandacht voor jou film materiaal. Ben begonnen met een paar films, maar er zullen meerdere volgen. Bedankt Tjalling!! Het was inderdaad een superkado. En bedankt voor de goede service!!
 

 oude filmpjes digitaal maken in Zwolle

Geplaatst door debbie op 20 mrt. '15  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Had een doos met oude filmpjes die redelijk aan het vergaan waren. Filmpjes braken spontaan thuis.
Wat ben ik blij dat ik de filmpjes niet bij een groot bedrijf om heb laten zetten. Dit is gewoon vakwerk dat constant aandacht vereist.
Filmpjes zijn onverwacht goed geworden.
Filmpjes waren in één keer zonder gedoe up te loaden naar Youtube en uurtje later hele familie emotioneel blij achter de pc.
 
 

 Zie voor meeer reacties  mijn advertentie op Marktplaats

Geplaatst door Jos de Jong op 10 okt. '13  |  5 jaar actief op Marktplaats
Gisteren mijn 8 mm films (super 8 en normaa 8) bij Tjalling laten digitaliseren. Al die tijd ben ik erbij aanwezig geweest en heb ervaren dat Tjalling tijdens de opnames steeds bij de knoppen blijft om direct in te kunnen grijpen als dat nodig is (kleurcorrectie, licht hoeveelheid, maar ook wanneer door andere oorzaken opnieuw gestart moet worden). Hij is immers pas tevreden met het resultaat als de klant dat ook is.... Met een 41 gigabyte aan filmbeelden op mijn meegebrachte harddisk tevreden naar huis gegaan.
Een prima adres om je films te laten digitaliseren.
 

Perfect smalfilm digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Tom op 06 sep. '13  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Ga NIET eerst naar concurrenten! Bespaar je de tijd, kosten en frustraties en ga direct naar Tjalber Video.
Dit n.a.v. mijn ervaring met het laten digitaliseren van een tiental smalfilms. Tjalling is een echte no-nonsense en ervaren vakman met hart voor de zaak die ook nog eens de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden en je alles goed uit te leggen. Hij probeert je met tips zelfs nog geld te besparen.
In alle opzichten perfect afgehandeld; kan werkelijk geen enkel punt van kritiek bedenken. Een verademing na eerdere ervaring met een zogenaamde 'concurrent'. De digitale films waren snel klaar, bevatten de volledige film, het volledige beeld, zijn natuurlijk van kleur en trillingsvrij. Ik kan me niet voorstellen dat het beter of zelfs goedkoper kan. We zijn zeer tevreden en bevelen hem graag aan.
 

digitaliseren smalfilm in Tegelen

Geplaatst door Eric op 04 sep. '13  |  3 jaar actief op Marktplaats
Prima werk geleverd, volgens afspraak, snel en op tijd. Goed en snel antwoord op vragen via de mail. Na eerdere bedroevende ervaringen met Vidvd is dit een verademing.
 

Smalfilms digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Chris op 21 aug. '13  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Afgelopen week heb ik bij Tjalling enkele oude smalfilmbanden laten digitaliseren. Het resultaat is werkelijk verbluffend! Alle banden zijn prima leesbaar en het is een genot om eindelijk van de familiefilms te kunnen genieten die zo lang niet toegankelijk waren.
Ik heb grote waardering voor de professionaliteit waarmee Tjalling de digitalisering van de smalfilmbanden uitvoert. Heerlijk om te merken dat er nog professionals zijn met zo'n grote liefde voor het vak. Kwaliteit staat bij hem voorop. Dat blijkt uit de wijze waarop hij de smalfilms heeft gedigitaliseerd en heeft 'verbeterd' (kleuren aanpassen, film opschonen). Ik ken geen andere vakman die deze taken zo gedegen en mooi uitvoert.
Tjalling heeft de gedigitaliseerde filmbestanden keurig op mijn externe harddisk gezet. Ook zijn prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ben nu helemaal enthousiast en ben druk op zoek naar andere oude filmbanden die ik door Tjalling een tweede leven wil laten geven.
Chris de Nie, Amersfoort
 

Smalfilm digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door P. Christiaans op 25 jun. '13  |  6 jaar actief op Marktplaats
Waardevolle oude familiefilms zijn door de heer Tjalling met liefde en vakmanschap gedigitaliseerd. Het resultaat is prachtig. Hoewel hij het druk had, waren de films eerder klaar dan was afgesproken. Dit is echt een prima en betrouwbaar adres om films te laten digitaliseren. Het was voor mij de rit vanuit Amsterdam naar Zwolle meer dan waard!
 

Smalfim digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Rotteveel op 28 mrt. '13  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft voor mij en een paar vrienden in het totaal ruim 11 uur smalfilm gedigitaliseerd. De ontvangst was uiterst gastvrij. We werden zelfs van het station gehaald en weer teruggebracht. Bovendien laat Tjalling zien hoe het digitaliseren verloopt en geeft daarbij ook nog uitleg.
Wij hebben ook ervaren, dat Tjalling bijzonder integer is en dat hij pas tevreden is over het resultaat, als de klant dat ook is. Over service gesproken! Hij maakt de uitspraak die op zijn website staat echt volledig waar: "Tjalling heeft meer dan 40 jaar ervaring .... en garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs."
En dat laatste is ook zeker waar, want bij andere aanbieders ben je gemiddeld twee keer zo veel kwijt. Wat mij betreft dus een aanrader.
 

Digitaliseren 8mm film in Zwolle

Geplaatst door Bever op 20 jun. '12  |  4½ jaar actief op Marktplaats


Beste mensen,
Vandaag ons pakket van 228 minuten opgehaald'. En....... prima KWALITEIT.
Wij raden u dan ook aan uw smalfilms te laten digitaliseren door de heer Tjalling.
Onze ervaring is net als alle onderstaande beoordelingen: Toppie.
 Zowel het warme onthaal  en het plezier waarmee deze man zijn vak uitoefent is geweldig.
 Tijden demonstratie deskundige uitleg en met de hand aan de knop wordt nauwkeurig gecorrigeerd (binnen grenzen) voor optimale kwaliteit van de overzet.
Clips netjes genummerd als file op de harde schijf.
Geen wazige randen/hoeken.
Kortom geef het digitaliseren van uw smalfilms in handen van deze vakman met een hele schappelijke prijs.(Goedkoop) 
U krijgt er beslist geen spijt van. 
Fam. Heg
Dieren  


 

super8 digitaliseren in Hengelo gld

Geplaatst door Gerrit op 29 apr. '12  |  4 jaar actief op Marktplaats
Ook ik behoor nu tot de zeer tevreden klanten van Tjalling zowel het warme onthaal als de vakkundige kwaliteit van deze vakman zijn geweldig. Maar ook zijn aardige vrouw geeft je het gevoel dat je niet zomaar een klant bent. Tijdens de kundige uitleg houd Tjalling constant de hand bij de knop om de overzet zo optimaal mogelijk te laten plaatsvinden. En aan zijn uitleg alsmede de apperatuur die hij gebruik zie je de jarenlange ervaring. Ik zal Tjalling dan ook van harte bij iedereen aan bevelen en heb reeds even een tweetje geplaats naar mijn netwerk toe.

Een zeer tevreden klant, Gerrit
Zelfgenezingsadviseur.
geneesjezelf.nl.ae (non profit)
 

fiilms digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door J. de Wit op 28 jan. '12  |  7 jaar actief op Marktplaats
Door de heer Tjalling word je gastvrij ontvangen. Na uitleg laat hij een proefstuk zien. Je krijgt dan direct een indruk van het werk wat verricht moet worden en uiteraard het resultaat.
Alles wat ik aan smalfilm en video 8 heb is inmiddels overgezet. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Prima resultaat voor een zeer acceptabele prijs. Een echte aanrader.

Johan de Wit, Veenendaal.
 

digitaliseren smailfilms in Zwolle

Geplaatst door Nick op 26 nov. '11  |  8 jaar actief op Marktplaats
Hallo Tjalling

Zoals beloofd zou ik zsm een reactie hier achterlaten.
Na ongeveer een jaar aarzelen en bijelkaar zoeken vorige week besloten om de smalfilms van mijn ouders te laten digitaliseren op een harde schijf. Het afmonteren per film / titels en dvd-menu doe ik zelf. Tot mijn blije verbazing was 250 minuten film na 2 dagen al klaar! Vanmiddag het pakket opgehaald en al diverse films bekeken.
- de kleuren spatten soms van het scherm!
- uiteraard zijn ook stukken film verbleekt / blauwe zweem omdat de originele film deze tekorten had. Tijdens de demoonstratie voor het karwei liet Tjalling zien met welke appratuur hij dit zou kunnen corrigieren (binnen grenzen).
- de uitleg is goed
- belangrijker: de techniek waarmee wordt omgezet naar AVI is goed, dus geen filmopname maken van een geprojecteerd doek, maar direct dmv telecine! Dus geen hotspot in het centrum van het beeld!
- geen wazige randen/hoeken
- clips staan per spoel, genummerd als file op de harde schijf

Kortom:
DOEN MENSEN, je krijgt hiervan geen spijt. Zwolle is voor mij 2 uur rijden (heen) en 2 uur terug, maar nergens anders werd ik zo vertrouwd geholpen!
 

Smalfilm digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Bart op 19 nov. '11  |  4 jaar actief op Marktplaats
Tjalling is een vakman en heeft verstand van zaken.
Ben erg vriendelijk onthaald.
Via vooronderzoek op internet bij Tjalling terecht gekomen.
Gezien de grote hoeveelheid films voor het digitaliseren een behoorlijk bedrag betaald.
Dat was het zeker waard. Ben ervan overtuigd dat Tjalling de beste is op zijn vakgebeid.
Anderen kunnen het niet beter en zeker niet goedkoper.
Een aanrader dus.
Bart uit Amsterdam
 

overzetten 8mm op HD schijf in Zwolle

Geplaatst door van Ark op 13 nov. '11  |  8 jaar actief op Marktplaats
Tjalling, top product !
De familie is er blij mee.
Na vele jaren op zolder te hebben gelegen zijn de oude 8mm films weer tot leven gebracht.
Bedankt.
m.v.g.
Gerrit van Ark

PS : Er zijn nog 3 spoelen opgedoken, dus eerdaags maken we weer een afspraak.
 

digitaliseren 8 mm films in Zwolle

Geplaatst door schelhaaskampen op 11 okt. '11  |  2½ jaar actief op Marktplaats
BS
Vanaf het eerste contact kreeg ik een goed gevoel. En door de opgedane prima ervaring ben ik ervan overtuigd dat het nergens sneller, goedkoper en vriendelijker gaat dan hier.
Ik heb diverse 8mm films laten digitaliseren en 1 videoband. Toen wij onze laatste 8 mm film, die wij kwijt waren, afgelopen zaterdag de 8e oktober jl. onverwacht terugvonden
en daarover belden, mocht ik direct komen en een uur later was de film volledig gedigitaliseerd. Kortom blijdschap alom.
Bert Schelhaas, Kampen
 

Digitaliseren 8mm naar videobestand in Zwolle

Geplaatst door Adema op 16 sep. '11  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Super ervaring met een snelle service bij het overzetten van 8mm smal films naar harddisk.. De heer Tjalling, praat met passie over zijn vak en levert super snelle service, en de kleuren van de film worden mooier, dan het inmiddels iets verkleurde orgineel..

Komt er meer van dit soort nostalgie, gaan we graag weer terug...
 

smalfilm digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Willem dH op 08 aug. '11  |  2 jaar actief op Marktplaats
Er kwam een moment (voorjaar 2011) dat we onze super-8 films wilden laten digitaliseren. Na wat zoeken op internet het adres van Tjalling uitgezocht.
Bij navragen op mijn werk bleek een van mijn collega's ook films had laten digitaliseren bij Tjalling. Afspraak gemaakt voor een bezoekje en koffie gedronken met heel veel uitleg over het proces. Heel enthousiast en bevlogen.
Binnen korte tijd is alles naar volle tevredenheid omgezet. En de kosten vielen geweldig mee. Een aanrader, dus.
 

Smalfilm digitaliseren in Ottersum

Geplaatst door Dirk op 27 jun. '11  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Na een zoektoch op internet Tjallema benaderd voor het overzetten van super 8 materiaal en een paar videobanden. Afspraak gemaakt om langs te komen zodat ik kon zien hoe het proces verloopt. Zag er allemaal prima uit, hij is niet snel tevreden en haalt er dus uit wat er in zit! Week later was het materiaal klaar en tot volle tevredenheid! Geen geneuzel over meerkosten voor van alles en nog wat en dus geen verborgen/onverwachte kosten. Van harte aanbevolen!
 

Smalfilm digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door WT op 17 jun. '11  |  5 jaar actief op Marktplaats
Geweldige service en kwaliteit door Tjalling, tegen een zeer redelijke vergoeding. Prettige ontvangst in mooie omgeving. Uitgebreide uitleg en demonstratie m.b.t. te verwachten resultaat en kwaliteit.
Ik heb in totaal 4 uur smalfilm (dubbel 8 en single 8) laten digitaliseren, waarvan een deel met randspoor geluid. Zelfs mijn thans onbruikbare 8mm perfotape (Broker systeem) heeft Tjalling voor mij kunnen digitaliseren en synchroniseren.

Al met al ben ik hierover 100% tevreden. Heb alleen spijt dat ik het niet veel eerder heb laten doen.
Beste Tjalling, ga zo door en veel succes met toekomstige belangstellenden.
 

Kopieren analoge films op digitaal in Zwolle

Geplaatst door henkvolkers op 02 mrt. '11  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Geachte lezer,

Graag wil ik even reageren op de service die Tjalling in Zwolle ons geboden heeft.
Wij wilden een aantal Super-8 en dubbel-8 films over laten zetten op digitaal bestand.
Een bezoek met mijn zoon aan hem voor een Demo, met een kopje koffie erbij en de uitgebreide uitleg was heel plezierig.
Tjalling werkt heel precies, en dat gaf ons een goed gevoel.
Ook de eventuele correcties( kleurzweem, belichting) die hij tijdens het proces uitvoerd, noem ik een bijzondere service, daar vragen andere kopieerbedrijven extra geld voor. Als 40 jaar lang Fotograaf, heb ik hoge verwachtingen van dergelijke zaken.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, en zal hem in vak en vriendenkring ook zeker aanbevelen.
Het resultaat waarvoor je 0,72 cent per minuut betaald, is beter als menig kopieerbedrijf die daar 1,25 voor vraagt.
Goed gedaan Tjalling, wij zij erg blij met de herleving van onze oude familiefilms.
Ik hoop dat je nog veel mensen hiermee een plezier kunt doen!

Groet, Henk Völkers, Wierden
 

digitaliseren 8mm filmspoelen in Zwolle

Geplaatst door René Wubs op 02 mrt. '11  |  7½ jaar actief op Marktplaats
smalfilmdigitaliseren.nl kan ik prima aanbevelen;
-gastvrije ontvangst op mooie lokatie
-prima voorlichting
-zorgvuldige omgang met de films
-prima kwaliteit
-schappelijke tarieven
-prima resultaat
 

Digitaliseren smalfilm, videobanden in Rotterdam

Geplaatst door Ewoud op 24 feb. '11  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Ik heb al mijn oude smalfilm van vroeger laten omzetten + een aantal videobanden bij Tjalling.
De kwaliteit, de service en de prijs zijn uitstekend. Het was de volle 100% de moeite waard om vanuit Rotterdam naar Zwolle te rijden.

Gr, Ewoud
 

Super8 diditaliseren in Nijmegen

Geplaatst door P. Theunissen op 20 feb. '11  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Na regelmatig zelf proberen van digitaliseren, wan geen succes werd, van smalfilm zijn wij via google bij Tjalling terecht gekomen. Het `proef` resultaat was perfect en hebben de rest van de films direct achter gelaten. Na 1 week konden wij alles weer ophalen. Over het resultaat waren wij zeer tevreden. Ga zo door en nog heel erg bedankt!

Patrick
 

super 8 film digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Hannah op 28 jan. '11  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Ben zeer tevreden over de wijze waarop Tjalling mijn super 8 films heeft overgezet op mijn externe harddisk. Nu kan ik er zelf verder mee aan de slag.
Ik heb hem reeds aan meerdere mensen aangeraden.

Hannah
 

digitaliseren van oude films in Zwolle

Geplaatst door jhanssen op 26 jan. '11  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Heb lang geaarzeld of ik het wel zou doen en waar, mijn oude 8 mm films laten digitaliseren.
o.a. gebeld met Tjalling en ik had een heel fijn gesprek met hem en meteen een goed vertrouwen dat het goed zou gaan.
nou..het resultaat is echt heel goed en ik heb soms moeten lachen om precies de juiste muziek onder bepaalde filmfragmenten.
Er is echte zorg aan besteed, dat kun je zien!
Ook mijn zoon is enthousiast, hij heeft contact gehad met Tjalling over verdere bewerkingen.
Zeer snelle service, vriendelijke behandeling, en voor de prijs hoef je het niet te laten.
nogmaals bedankt!

Joop Hanssen
 

Smalfilm digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Zwolle op 24 jan. '11  |  6 jaar actief op Marktplaats
Tjalling, hartelijk dank voor de fantastische filmbestanden die je van de vele smalfilms gemaakt hebt. Ik kan er nu zelf prima verder mee om het geheel op DVD te verwerken. Alles keurig volgens afspraak.

Met vriendelijke groet,
Ludwin Wieringa.
 

Digitaliseren 8mm films in Zwolle

Geplaatst door wl op 12 jan. '11  |  6 jaar actief op Marktplaats
Eind 2010 heb ik 7uur super 8 film 1975-1990 laten digitaliseren bij Tjalber Video.
Het resultaat is prima en een selectie ( met montage programma) is met een beamer geprojecteerd bij het huwelijk van onze zoon.
Er is ook 1 uur dubbel 8 1950-1958 op de externe harddisk gezet. De zwart-wit films zijn goed (het origineel was niet perfect), de kleuren films zijn in 50 jaar wat bleek geworden maar komen er nog redelijk uit.
2 USB sticks met een kopie zijn een kadeau voor mijn broer en zusje.
Totaal: zeer tevreden met het resultaat
 

Digitaliseren 8 mm film in Zwolle

Geplaatst door r.stutterheim op 29 dec. '10  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Veel oude 8 mm small filmpjes zijn voortvarend digitaal overgezet. Onze complimenten. Veel geploeter maar uiteindelijk een uitstekend resultaat. Wij zijn uiterst tevreden en bevelen Tjalling aan niet allen vanwege de goede kwaliteit prijsverhouding maar ook voor zijn vriendelijke gastvrijheid. Goede koffie en een geanimeerde conversatie. Absoluut een aanrader!!

Met vriendelijke groet

Rob en Sytze Stutterheim
 

smalfilm digitaliseren in zwolle

Geplaatst door ruudengonnie op 27 dec. '10  |  4 jaar actief op Marktplaats
dhr tjalling heeft voor mij 10 smalfilms gedigitaliseerd, de kwaliteit is prima gelukt. Hij heeft ze voor mij op een externe harddisk gezet. Een maand later had ik problemen met het overzetten op een andere harddisk,als backup. Dhr tjalling heeft mij toen telefonisch uitgebreid geholpen met het overzetten,dit is prima gelukt. Een prima service waarvoor mijn hartelijke dank. Conclusie is dus goed ,aantebevelen.
 

8 mm filmpjes op harde schijf gezet in Zwolle

Geplaatst door rbakker op 13 dec. '10  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Dag allemaal,

Mijn ervaring met Tjalling is heel positief. Ik ben met hem in contact gekomen via een filmer uit Alkmaar. Tjalling heeft 50 oude 8 mm familiefilmpjes van 35 jaar oud overgezet op een harde schijf. Orphic Film uit Alkmaar heeft van de harde schijf een dvd gemaakt. dit is bijzonder goed gelukt. Met Tjalling heb ik goed contact gehad. Hij is zakelijk en direct, bepaalde een goede prijs en had binnen een week de filmpjes op de harde schijf per post in Alkmaar. Tjalling is betrouwbaar en goed. Reinier Bakker.
 

digitaliseren van smalfilm in zwolle

Geplaatst door W op 13 dec. '10  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Ik had nog zeer oude films in mijn bezit en wilde die graag op dvd,het hele spul was ruim 62 jaar oud.Het is niet te geloven wat een beelden de heer Tjalling voor de dag toverde.Ik ben meer dan 100% tevreden over het werk en ga er vast nog een keer naar toe. W,v. H p.s, je kan er ook met je dia's terecht.
 

super-8 filmpjes op dvd gezet in Grijpskerk

Geplaatst door de boer op 04 dec. '10  |  7½ jaar actief op Marktplaats
De afgelopen maand hebben wij al onze banden met super-8 filmpjes op dvd laten zetten. We hadden er eerst 2 bij Tjalling laten doen om het resultaat te kunnen beoordelen (elders hadden we ook eentje gedaan, die viel niet mee) en waren zeer tevreden. Daarop hebben we al onze filmpes bij Tjalling op dvd laten zetten. De eerste keer heeft mijn man meegekeken, zo kon hij zien hoe het gebeurde en hoe de filmpjes er op kwamen. De volgende keer zijn we samen met de rest van de filmpjes bij Tjalling geweest heb ik ook de studio kunnen bekijken. Ze waren binnen korte tijd klaar. We hebben nu 8 dvd's met materiaal van 35 jaar geleden tot 25 jaar geleden, het opgroeien van de kinderen vanaf de babytijd kunnen we zo volgen. Een kostbaar bezit, waar we heel erg blij mee zijn. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Corrie
 

8 mm films digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door afouchier op 30 nov. '10  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Een bezoek aan Tjalling is beslist een aanrader ! Het was nogal een afstand vanuit Roosendaal ( N-B), maar het was beslist de moeite waard.
Niet alleen was het resultaat boven verwachting, maar ook de zeer professionele, zorgvuldige manier van werken van Tjalling vonden wij indrukwekkend. Hij nam alle tijd om het optimale resultaat te behalen uit onze meer dan 40-jarige filmpjes.
Wij waren heel blij met de wijze waarop hij met voor ons zeer dierbare en onvervangbare herinneringen omging.
Nogmaals bedankt voor de meer dan plezierige ochtend en de zeer hartelijke ontvangst met koffie !

Aimee Fouchier
 

Super 8 films digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Erik op 20 nov. '10  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Zoals vandaag bij ons bezoek aan de heer Tjalling, niet alleen de belofte een recensie achter te laten, maar ook gelijk de daad bij het woord gevoegd.


Vandaag op bezoek geweest met de films van mijn vriendin thuis van vroeger. Deze zijn onder het genot van een kopje koffie bekeken / gedigitaliseerd op harde schijf en op DVD omgezet. De kwaliteit is enorm goed en ook de profesionalteit en kennis van zaken van de heer Tjalling is super! Om het kort onder woorden te vatten; proffesioneel overgezet met kennis van zaken en gewoon: "what you see is what you get" en geen andere broodje aap verhalen.

Op basis van deze goede ervaring gaan we alle andere super 8 films die we hebben ook bij de heer Tjalling over laten zetten. Als je eerlijkheid, openheid en vertrouwen zoekt om je dierbare films om te laten zetten, dan kan ik je de heer Tjalling aanraden!

Hartelijk dank en vrienndelijke groeten,

Erik en Debbie
 

familiefilms digitaliseren in Nieuw namen

Geplaatst door rian warmenhoven op 15 nov. '10  |  8 jaar actief op Marktplaats
Een update:
De DVD's die we door Tjalling hebben laten maken van onze oude familiefilms hebben we inmiddels aan onze ouders gegeven. Ik geloof dat dit ongeveer het leukste cadeau was dat ze ooit hebben gekregen. Inmiddels hebben we al veel herinneringen opgehaald aan de hand van die beelden.
Als u nog oude films hebt die u wilt laten digitaliseren, aarzel dan niet en vertrouw ze toe aan Tjalling. Het is het leukste cadeau dat u uzelf of uw familie kunt geven!
Ik spreek inmiddels uit ervaring.
 

oude films digitaliseren in Nieuw namen

Geplaatst door Rian op 10 nov. '10  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Familiefilms digitaliseren
Als verrassing voor onze ouders dachten we eraan alle oude filmpjes te laten digitaliseren en op DVD te zetten.
Omdat tussen alle schreeuwerige advertenties op Marktplaats de advertentie van Tjalling op de een of andere manier rust ig was, heb ik eerst telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijk werd ik te woord gestaan. Op mijn, in mijn ogen soms domme, vragen werd goed en vakkundig uitleg gegeven. Op aanraden van Tjalling heb ik alles aangetekend en verzekerd verzonden. Ik kreeg een mailtje om de aankomst van het pakket te bevestigen. Was fijn, want de films zijn toch onvervangbaar, dus is het goed om te weten dat alles goed is aangekomen. Na een aantal dagen kreeg ik bericht dat het pakket verzonden was. Kwam weer in prima staat aan, en toen begon het genieten. Wat heerlijk om al die beelden weer terug te zien, voorzien van een leuk achtergrondmuziekje.
Als u er aan denkt om uw films te laten digitaliseren, doe dat dan gerust bij deze man. Hij maakt dubbel en dwars waar wat hij belooft!
 

films digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door M op 20 okt. '10  |  7 jaar actief op Marktplaats
Ik ben enorm tevreden over de diensten die Tjalling geleverd heeft. Diverse films over laten zetten. Eerst even gebeld, ik kreeg gelijk een goede indruk, echt iemand die wist waar hij het over had.
Omdat Tjalling niet naast de deur woont, heb ik op zijn aanraden alles aangetekend verstuurd. Ik was erg blij om van Tjalling te horen dat het goed was aangekomen. Nog verraster was ik een dag later, toen ik alles al weer retour had! Netjes op de ext. schijf die ik had meegestuurd! Echt supersnel had ik ze weer in m'n bezit! Prima kwaliteit, echt iemand met hart voor z'n vak!

Marleen
 

digitalisereren film + banden in Zwolle

Geplaatst door ellenmvanveen op 15 okt. '10  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Gister nieuwsgierig achter m'n pc gekropen om te luisteren naar de inhoud van de banden die al meer dan 40 jaar in de la lagen, onder wisselende temperaturen en vochtigheidsomstandigheden....
En wat een GROTE verrassing dat , door de bewerkingen die je toepaste, de hele band goed te beluisteren was. Herinneringen kwamen boven toen we de woorden hoorden die op onze huwelijksdag zijn gesproken, 40 jaar geleden! Ontroering ook....we zijn je heel erg dankbaar dat juist die ene dierbare band zo goed te verstaan is; dankzij jouw (voor ons) vakkundige en 'mysterieuze handgrepen'!
Na alle singel8-kinderfilms, die je al eerder digitaliseerde( en die inmiddels hier in een prachtige film gemonteerd zijn), is dit de slagroom op die kers op de taart!!
Ik kan iedereen aanraden films en banden uit het stof te halen- breng ze naar Tjalling- laat ze op een harde schijf zetten- en laat je verrassen door wat er weer tot leven komt!
Bedankt Tjalling, je hebt ons weer iets moois laten beleven!
Vriendelijke groet, Ellen en Ben
 

digitaliseren films geluidsbanden in zwolle

Geplaatst door geenkunst op 14 okt. '10  |  2½ jaar actief op Marktplaats
hallo Tjalling,
Gister nieuwsgierig achter m'n pc gekropen om te luisteren naar de inhoud van de banden die al meer dan 40 jaar in de la lagen, onder wisselende temperaturen en vochtigheidsomstandigheden....
En wat een GROTE verrassing dat , door de bewerkingen die je toepaste, de hele band goed te beluisteren was. Herinneringen kwamen boven toen we de woorden hoorden die op onze huwelijksdag zijn gesproken, 40 jaar geleden! Ontroering ook....we zijn je heel erg dankbaar dat juist die ene dierbare band zo goed te verstaan is; dankzij jouw (voor ons) vakkundige en 'mysterieuze handgrepen'!
Na alle singel8-kinderfilms, die je al eerder digitaliseerde( en die inmiddels hier in een prachtige film gemonteerd zijn en aan de kinderen kado gedaan), is dit de slagroom op die kers op de taart!!
Ik kan iedereen aanraden films en banden uit het stof te halen- breng ze naar Tjalling- laat ze op een harde schijf zetten- en laat je verrassen door wat er weer tot leven komt!
Bedankt Tjalling, je hebt ons weer iets moois laten beleven!
Vriendelijke groet, Ellen en Ben
 

Smalfilms digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door Frans op 13 okt. '10  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Op 2010-09-14 om 10.30 bij Tjalling met een bakje koffie onthaald, even een voorbespreking gehouden, wat verteld over de filmapparatuur welke wij gebruikt hebben, waarna Tjalling één van onze spoelen op het projector zette en liet zien wat er gedigitaliseerd zou worden en hoe de opnamen op bv een televisie of TFT scherm er uit zouden gaan zien. Wat wij nog van wisten van de kwaliteit van onze film, overtrof onze verwachting, ook hoe goed de kodak celluloid film behouden was gebleven. Tjalling vertelde dat deze opnamen 1 op 1 op een harde schijf worden weggeschreven en vroeg ons of wij dit hadden verwacht, inderdaad dit overtrof onze verwachting. Wij wensten Tjalling sterkte met alle film spoelen.

Op 2010-10-08 mochten wij onze film spoelen weer op komen halen, films waren gedigitaliseerd en Tjalling wilde zijn filmkluis weer leeg hebben, hebben nog even naar de output van onze films via de HD gekeken, wij waren nog steeds enthousiast, kunnen we de oude films van onze kinderen aan de kleinkinderen laten zien.

Conclusie: Tjalling weet wat het is om oude beelden weer nieuw leven in te blazen, weet daarbij een uitzonderlijke kwaliteit tegen een hele mooie prijs te leveren, echt een aanrader.

Indien u informatie wenst, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Positief beoordeeld.
Met vriendelijke groet - Frans en Anneke Schuurman
 

overzetten films op dvd in Veen

Geplaatst door herman op 11 sep. '10  |  8 jaar actief op Marktplaats
Ik ben via marktplaats in kontakt gekomen met dhr. Tjalling
ik had 5 stuks 8 mm familie films gevonden van 35 jaar terug, hij heeft deze op dvd gezet voor mij.
Ik had ze binnen enkele dagen retour op dvd .
Dhr. Tjalling levert keurig en correct werk af en komt de afspraken voor de volle 100% na.
Dus kan ik niets anders doen dan hem bij u van harte aanbevelen.
 

digitaliseren smalfilms in zwolle

Geplaatst door marguerite.trooster op 30 aug. '10  |  3 jaar actief op Marktplaats
Op 22 augustus j.l. hebben wij een fantastische familiedag gehad. Mede dankzij de inzet van Tjalling bij de digitalisering van onze familiefilms, kreeg de dag een extra dimensie. Toen wij met onze films in Zwolle kwamen, werden wij hartelijk ontvangen en gingen we gelijk aan de slag. Tjalling is zeer vakkundig en geinteresseerd en heeft extra zijn best gedaan om de films snel om te zetten. Toen we de films weer ophaalden bleek, tot onze grote verrassing, dat er ook leuke geluidseffecten en nostaligische muziek toegevoegd waren aan de dvd's, waardoor het ontroerende documentjes zijn geworden.
Hartelijk dank Tjalling en Berna!
Marguerite, Paul en Noor
 

digitaliseren smalfilms in zwolle

Geplaatst door marguerite op 15 jul. '10  |  3 jaar actief op Marktplaats
De ontvangst bij Tjalber Video was zeer gastvrij. Tjalling heeft samen met ons de films bekeken en suggesties gedaan. Hij is zeer vakkundig en heeft hart voor de zaak. Wij hebben de films zelf gebracht en gehaald. De digitalisering van de films was heel snel klaar. Wij waren aangenaam verrast over het eindresultaat. Het is fijn om dierbare herinneringen van vroeger zo te kunnen bewaren.
Noor en Marguerite
 

digitalisren van smalfilms in Bloemendaal

Geplaatst door ej op 24 jun. '10  |  6 maanden actief op Marktplaats
De HockeyClub Bloemendaal heeft zijn gehele smalfilm archief bij smalfilmdigitaliseren op Harddisk laten zetten.
Daarna zijn o.a. films uit 1936 en 1939 op DVD gezet, dit tot volle tevredenheid van bestuur en leden.
Tijdens de vertoning was men zeer verrast door de scherpe beelden van de inmiddels ruim 70 jaar oude films.
De filmspoelen met geluid kwamen ook prima uit het digitalisatieproces te voorschijn.
Is toch wel leuk om de stemmen uit het verleden weer te horen.
Ik heb ook nog wat prive spoelen liggen die ik zeker ook zal laten overzetten naar harddisk
Prima adres.
Evert Jan Stoel
 

een oude film, twee spoelen op dvd in Zwolle

Geplaatst door agm.verhoeven op 14 jun. '10  |  3 jaar actief op Marktplaats
Nadat we na lange tijd een film van vroeger weer hadden gevonden, ben ik op zoek gegaan naar iemand die deze op dvd kon zetten. Ik kwam bij Tjalling in Zwolle terecht.
Snel na het eerste contact kon ik bij hem terecht.
We werden vriendelijk ontvangen. Hij nam alle tijd voor ons. Uitleg en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Hij heeft er zelfs geluid bij gezocht.
Als extra heeft hij de film schoongemaakt en geconserveerd. Prima service. Meer dan ik gedacht had.
Het is een goed en niet duur adres. Een plek waar kwaliteit en service de basis zijn.
Dus sterk aan te bevelen. Bert Verhoeven - muziekvereniging De Vriendschap
 

Digitaliseren smalfilm in Groningen

Geplaatst door Frank Daalder op 11 jun. '10  |  5 jaar actief op Marktplaats
Heel tevreden: snel, goed en goedkoop. Wat wil je nu meer.

Frank Daalder
 

digitalisering single-8 films in Zwolle

Geplaatst door atelierstap op 29 mei '10  |  3 maanden actief op Marktplaats
Goedenavond meneer Vellinga,

Als u ons NU zou zien zitten achter mijn schermpje van de laptop, dan zou u twee mensen zien glimmen met een big smile; na het kijken en genieten van de 14 films waaraan u uw zorgvuldige aandacht heeft gegeven! Wat zijn ze leuk en goed gelukt!
We zijn ZO blij dat we al deze oude films hebben laten digitaliseren! Nu kan ik er een mooi geheel van maken en op het familiefeest als verrassing laten zien.
We 'kwispelen' al als we daaraan denken ......
Heel hartelijk dank voor de zorg en moeite om deze klus in minder dan een halve dag te klaren!....en de koffie!
Hartegroet, ook voor uw vrouw!

Ellen en Ben
 

Films digitaliseren in Assen

Geplaatst door Dercksen op 26 mei '10  |  3 jaar actief op Marktplaats
Onlangs ter gelegenheid van het 50jarig huwelijk van mijn ouders een schoenendoos super8 filmpjes laten digitaliseren door Tjalling. Ik had veel te laat bedacht dat dit een leuk cadeau zou zijn, maar dankzij de flexibiliteit en snelheid van Tjalling was alles toch op tijd klaar. Ontvangst en verzorging waren top. Hulde!
Leo Dercksen
 

Dubbel8 films in Groningen

Geplaatst door hak.voort op 24 mei '10  |  3 jaar actief op Marktplaats
Ik had verschillende adressen aangeschreven voor inlichingen om mijn dubbel8 films naar DVD te laten schijven.
Tjalling was de enige die mij goede informatie gaf en voorstelde om de films naar een externe harde schijf te laten schrijven omdat dit niet alleen goedkoper was maar ik dan ook de mogelijkheid had om een collage te maken van de films zonder het oorspronkelijke materiaal aan te tasten.Ik was een volkomen leek op dit gebied maar bij het ophalen van de films heeft Tjalling de hele verdere middag aan mij besteedt om een en ander uit te leggen en samen hebben wij al een filmpje gemaakt uit de vele uren films die ik had en er een dvd van gebrand.
Hij nam alle tijd en met veel geduld heeft hij mij wegwijs gemaakt in video montage.
Toen ik ging afrekenen was ik zeer verrast dat hij voor al dit extra werk geen cent wilde hebben.
Het is een echte vakman met veel liefde voor zijn werk en hij weet alles van smalfilm.
Tjalling bedankt.
 

film op dvd in Zwolle

Geplaatst door Willems op 09 mei '10  |  8 jaar actief op Marktplaats
100% tevreden, goede kwaliteit! Echt een aanrader. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen wij kregen een kopje koffie en werden goed geadvieseerd wat er allemaal mogelijk was.
Het was sneller klaar dan wij gedacht hadden en de prijs is ook nog meegevallen!

Groetjes Fam. Willems
 

Digitaliseren Dubbel 8 in Zwolle

Geplaatst door S Houttuin op 19 apr. '10  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft binnen een week tijd uren aan dubbel 8 filmmateriaal van mijn opa gedigitaliseerd. Hoewel bij veel films de kwaliteit achteruit was gegaan (ze dateren uit de jaren '60) heeft Tjalling met veel geduld en ook duidelijk veel plezier aan de films gewerkt. Het resultaat is verbluffend! Het is geweldig om de oude beelden van mijn familie te zien.

Ik kan iedereen die twijfelt of hij z'n (oude) films moet digitaliseren aanraden om bij Tjalling langs te gaan. Je wordt gastvrij ontvangen, krijgt veel van het proces en je krijgt méér dan waar voor je geld.

Tjallng, namens mij en mijn ouders nogmaals bedankt! Ik ben bezig met een compilatie van de leukste stukken, zodra hij af is stuur ik je de link via email.

Saskia.
 

8mm film digitaliseren in 's-Gravenzande

Geplaatst door BS op 15 mrt. '10  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Onlangs samen met mijn vader ongeveer 5 uur film gebracht en laten digitaliseren door dhr.Tjalling. Na een gastvrij ontvangst en koffie een demonstratie van het geheel.
Van de eerste twee filmpjes gelijk het resultaat gezien en dat was super !!!!!
Alles keurig op een externe harde schijf gezet.
Het beeldresultaat is ook bij thuiskomst super !!!!!!!
Het was de reis dubbel en dwars waard.

groetjes Peter Slootweg
 

4 uur Super 8 film gedigitaliseerd in Siebengewald

Geplaatst door Janssen op 15 mrt. '10  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Volop genieten we hier thuis van de super 8 films uit de 60er en 70er jaren.
Deze films hebben ca 45 jaar op zolder gelegen en als we nu het resultaat van
de digitalisering van Tjalling zien , kunnen we alleen maar zeggen: Jammer dat we niet eerder van Tjalling wisten! Geweldige kwaliteit en dat alles voor minder dan de helft van de elders gevraagd prijzen.

Groeten Jo Janssen
 

digitaliseren van smalfilm in Zwolle

Geplaatst door jan_de_heer op 06 mrt. '10  |  4 jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft voor mij 13 grote spoelen gedigitaliseerd en op een externe harde schijf gezet. Vervolgens heeft hij het materiaal op dvd gezet en op mijn verzoek nog een aantal copieen gemaakt. Geweldig.
Hij heeft prima kwaliteit geleverd door van moment naar moment de film te volgen en aanpassingen te maken wanneer de oorspronkelijke film over- of onderbelicht was. De gedigitaliseerde film brengt als het ware meer in het zicht dan de oorspronkelijke film.
We hadden prima contact via de email tijdens het proces. Ik heb het materiaal in een grote doos verzekerd verzonden naar Zwolle omdat ik in Middelburg woon. Het kwam weer correct verpakt en verzekerd verzonden bij mij terug.
Ik kan Tjalling van harte aanbevelen. Ik heb nu weer opnamen terug van 35 tot 40 jaar geleden. Het is op nieuw een genot om naar te kijken.
 

8 mm filmpjes digitaliseren in Zwolle

Geplaatst door H Buit op 22 feb. '10  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Ik ben vandaag (22 febr. 2010) bij dhr. Tjalling thuis geweest. Ik had de 8 mm. filmpjes meegenomen om direct te kunnen zien wat het resultaat zou zijn. Dhr. Tjalling is gemoedelijk en gastvrij. Hij laat eerst het resultaat van 1 filmpje zien en vraagt om een beoordeling. Dus geheel vrijblijvend: niet goed = geen kosten. Maar het resultaat is perfect.
Had ik niet gedacht. Dhr. Tjalling is kritisch op het werk dat hij aflevert en wil alleen maar tevreden klanten. En daar heeft hij vandaag er in ieder geval weer één bij bij gekregen.
Hartelijk dank: Henk Buit
 

overzetten 8mm filmpjes in zwaag

Geplaatst door Indi op 10 jan. '10  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de overgezette filmpjes en de service van Tjalling. Op zeer korte termijn konden wij langskomen en een paar uur later was alles klaar! We kregen een heel gastvrij welkom en een uitgebreide uitleg van de procedure.
Het was bedoeld als cadeautje voor mijn vader, maar inmiddels geniet de hele familie van een exemplaar. Dat is het grote voordeel van het overschrijven naar een externe harde schijf: je kan alles zelf samen stellen zoals je wil en kopiëren zo vaak je wil.
Bedankt Tjalling!
 

single 8 films op DVD en HD in Zwolle

Geplaatst door gerardhulsmann op 04 jan. '10  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Ik wil Tjalling graag een ieder aanbevelen.
Ik heb nu ongeveer de helft van mijn single 8 films op DVD- en externe HD staan.
De kwaliteit is uitstekend geworden en ik zal zeker mijn overige films ook aan hem aanbieden.
Ik merk met Tjalling dat het iemand is die graag kwaliteit wil leveren en niet moeilijk doet als er wat meer tijd aan de films besteed moet worden.
Afspraken worden stipt nagekomen en ook de prijs is goed binnen de perken, misschien wel goedkoop.
Een ander positieve item is dat de DVD niet beschermd worden en er dus kopy’s van te maken zijn.
Op die manier blijf ik dus baas over mijn eigen beelden en heb ik geen toestemming (is dus geld) nodig om bijvoorbeeld een kopie voor een belangstellende te maken, wat bij andere leveranciers vaak wel het geval is.
Dus mensen, wat let jullie om hier eens een poging te wagen en zo jullie films veilig te stellen.
Gerard Hülsmann
Zwolle
 

super 8 films naar dvd in Warnsveld

Geplaatst door wenwderoo op 27 dec. '09  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Ga gerust naar Tjalling voor het overzetten van films en videobanden. Hij levert uitstekend werk tegen een schappelijke prijs. Hij is een perfectionist en vasthoudend om alles beter dan best om te zetten. Verder zeer vriendelijk en gastvrij.
Vriendelijke groet, Wietske de Roo Warnsveld.
 

Smalfilm dubbel8 naar digitaal in Ommen

Geplaatst door Jaap van Dijken op 26 dec. '09  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft mijn smalfilm overgezet op een externe harde schijf. Heel tevreden over de goede kwaliteit en zeker over zijn hulpvaardigheid. Ik ga nu zelf verder knutselen: knippen, plakken en op DVD zetten. Als alles klaar is ga ik een aantal DVD's maken en die doorgeven aan de kinderen. Wie weet geven hun kinderen het weer door aan hun kinderen tot in verre geslachten....
Mij trof het dat Tjalling ook bereid is service te geven nadat de klus geklaard is, door zijn opmerking: " kom gerust terug als je er niet uitkomt, dan zal ik je helpen." Daaruit blijkt dat Tjalling het niet alleen voor het gewin doet maar met hart en ziel bezig is.
Eerder had ik een afspraak gemaakt met een of andere avonturier die mij twee jaar aan de praat heeft gehouden. Uiteindelijk heb ik de films terug gehaald en naar Tjalling gebracht. Die had ze binnen een week klaar. Hulde.

Jaap van Dijken.
 

8mm digitaliseren in Groningen

Geplaatst door J. Dijkstra op 26 dec. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
Ik heb afgelopen woensdag naar grote tevredenheid de oude filmpjes van mijn vader door Tjalling laten digitaliseren. Ik belde en ik mocht meteen wel langs komen. Fijn ook dat je er zelf bij mag zijn als hij de films digitaliseert. Tjalling levert een uitstekende kwaliteit tegen een zeer lage prijs.
Ook namens mijn vader hartstikke bedankt Tjalling!
 

Digitaliseren smalfilm in Almere

Geplaatst door Remco op 24 dec. '09  |  8 jaar actief op Marktplaats
Dhr. Tjalling heeft ons, na het vinden van een doos vol oude familiefilmpjes, geholpen met het omzetten van de filmpjes naar DVD formaat incl. begeleidende muziek, montage en het bedrukken van de dvd- en de hoes.

De tweede kerstdag zal, met deze filmpjes, zeer zeker een daverend succes worden.

Een prachtig resultaat tegen een prima tarief.

Mvgr,

Remco
 

Super 8 films digitaliseren in Poortugaal

Geplaatst door Kees op 24 dec. '09  |  6 jaar actief op Marktplaats
Op 9 december s’morgens om 9 uur was ik bij Tjalling, met 7st. 2o cm en 5 stuks 15 cm Super 8 spoelen. Vooraf had Tjalling al aangegeven hoe lang het digitaliseren zou duren, ca. 6 uur. Omdat ik de films graag dezelfde dag weer mee wilde nemen ben ik erbij gebleven tijdens het digitaliseren. Tjalling heeft de gedigitaliseerde video bestanden in AVI formaat op mijn verzoek direct op mijn externe harde schijf gezet. De bestanden heb ik thuis zelf verder bewerkt in Magix Video de Luxe.
Dat gaat voortreffelijk, je kan dan de bestanden van muziek voorzien en het resultaat ook nog enigszins verbeteren en voorzien van teksten etc. Daarna op een DVD branden zodat je het resultaat op de TV of computer kan bekijken.
Tjalling kan dat ook allemaal voor je doen trouwens met een keurige DVD menu.
Ik ben erg tevreden over het resultaat voor een aanzienlijk lagere prijs als elders.
Het is leuk om alle oude beelden terug te zien na zoveel jaren de ene film natuurlijk wat beter als de andere want het blijven Super 8 films. De oudste super 8 film van mij was uit 1971.
Tjalling bedankt, mijn kinderen waren in ieder geval heel verrast hun eerste kruip oefeningen en eerste stappen weer eens te zien.
Gr.Kees
 

Omzetten Single 8 naar DVD in Zwolle

Geplaatst door Nannenberg op 24 dec. '09  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Na lang zoeken en vergelijken ben ik bij Tjalling uitgekomen. Geen spijt van deze keuze. Maar dan vakkundig gedaan. Hij doet de omzetting met veel plezier en deskundigheid. Waar vind je dat nog tegenwoordig. Tjalling, ik kom nog terug voor mijn overige films. Bedankt! Top!
Groeten, Sipko
 

Digitaliseren in Alkmaar

Geplaatst door t.vellinga op 22 dec. '09  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Wij hebben ook onze familiefilms (ruim 300 minuten) bij Tjalling laten digitaliseren.
Hoewel we er ver voor moesten rijden hadden we dit er graag voor over.Want ik had bij kennissen al gezien hoe prachtig de films gedigitaliseerd werden door hem.
Deze man heeft nog liefde voor zijn werk en weet waar hij over praat..
Wij hebben een enorme gezellige dag gehad bij hem in de studio en konden zelf zien hoe zorgvuldig hij met onze kostbare films omging.Groot was onze verrassing dat er tussen de middag een goed verzorgde broodmaaltijd voor ons klaar stond.
Tjalling en Berna heel erg bedankt voor de zeer gezellige dag en wij zullen je zeker aanbevelen bij onze kennissen die ook nog films hebben liggen.
Want naast je vakmanschap zijn jullie ook enorm gastvrij.
Fam Roosenboom Alkmaar
 
Ontvangen via e mail van de familie Roosenboom.
 

samlfilm digitaliseren in denhaag

Geplaatst door anna b op 17 dec. '09  |  7½ jaar actief op Marktplaats
ik ben zeer tevreden. Het resultaat is prima en tjalling is ook zeer klantvriendelijk!
en dan heb ik het nog niet over de ongeloofelijke snelheid!
ik zou zeggen aarzel niet doe het!
de prijs is ook prima!!
 

Jos in Dalfsen

Geplaatst door fam.vanzuilen op 10 dec. '09  |  4½ jaar actief op Marktplaats
De dvd is bij de jubilaris zeer in de smaak gevallen.!!!! Niet alleen de
beelden maar ook de opdruk en hoes.

Kortom vakwerk.

Bedankt,

Jos Scholten
 

 in 

Geplaatst door JK op 21 nov. '09  |  5 jaar actief op Marktplaats
Ben bij Tjalling op bezoek geweest en heb hem aan het werk gezien. Hij is enthousiast en bijzonder perfectionistisch. Het resultaat is absoluut naar tevredenheid. Verschil met een bedrijf en Tjalling is dat hij continue bij het afspelen aanwezig is om continue het beeld bij te stellen, waardoor maximale kwaliteit wordt gerealiseerd. Daarnaast heeft hij voor een drietal rollen nog aanvullend het geluid verbeterd door (kosteloos) een "brom" te verwijderen.

Ben nog bezig met het op de juiste volgorde van de filmpjes, maar weet nu al zeker dat mijn pa en ma hartstikke blij zullen zijn met hun sinterklaascadeau.

Nogmaals dank,
Groeten,
Peter (Volendam)
 

 in 

Geplaatst door JK op 21 nov. '09  |  5 jaar actief op Marktplaats
Ik kan Tjalling van harte aanbevelen. Ben bij hem langs geweest en heb ik hem eerste instantie aan het werk gezien. Hij is enthousiast en zeer perfectionistisch. Het resultaat is absoluut naar tevredenheid.

Ben nog bezig met het in juiste volgorde aan het zetten van de filmpjes, maar ik weet nu al dat mijn pa en ma absoluut blij zullen zijn met hun sinterklaas-cadeau.

Groeten,
Peter
 

 in 

Geplaatst door Ed Wennink op 21 nov. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
Ik ben met de montage van de film begonnen en ik moet zeggen dat je fantastisch werk hebt afgeleverd.
Bij het afdraaien op de TV zag je de kwaliteit pas echt goed.
Het is heerlijk werken zo.
Nogmaals mijn dank!
Ed
 

 in 

Geplaatst door hdheuver op 15 nov. '09  |  3½ jaar actief op Marktplaats
De door Tjalling voor ons gedigitaliseerde films hebben we inmiddels allemaal bekeken en ze zijn werkelijk prachtig geworden. De films zijn prima van beeld en kleur in vergelijking met de originele.
Je films en ander materiaal door Tjalling te laten digitaliseren is zeker een aanrader, bovendien laat Tjalling eerst een proef zien, waarna je nog kunt beslissen.
Kortom zeker een aanrader, ook wat de prijs betreft. We hebben nergens een lagere prijs kunnen vinden.
fam. Heuver
 

 in 

Geplaatst door f.noe op 15 nov. '09  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Dat waren een paar genoeglijke uren bij Tjalling! En hij heeft werkelijk vakwerk afgeleverd! Ik raad iedereen aan om zijn films en video's aan zijn goede zorgen toe te vertrouwen. Je krijgt daar geen spijt van; integendeel. Veel waar voor weinig geld.
Dank!
Frank Noë
 

 in 

Geplaatst door Roven op 31 okt. '09  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Na tientallen advertenties voor overzetten super 8 films te hebben bekeken kreeg ik bij Tjalling het gevoel dat het bij hem wel goed zit, en dus contact met hem gezocht.
Op zaterdag 31 oktober 2009 met de trein vanuit DenHaag naar Zwolle met 3 spoelen super 8 films, Tjalling was zo aardig mij van het station op te halen.
Bij hem thuis heeft hij vol geduld eerst laten zien wat voor kwaliteit een deel film werd na het digitaliseren, was meteen verkocht omdat het beter werd als ik had verwacht.
De 3 spoelen met ieder ongeveer 30 minuten film werden door hem overgezet waarbij hij constant erbij bleef en kleine bijstellingen pleegde om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen.
Voor deze zeer arbeid intensieve methode rekent hij dan nog eens volgens mij de laagste prijs van Nederland, en werden we door zijn vrouw steeds weer voorzien van thee en koffie, fijn dat mijn gevoel mij niet heeft bedrogen.
Alle film is overgezet op een externe harde schijf welke door mij werd mee gebracht thuis kon ik meteen aan de slag om de films te bewerken op de PC en hiervan DVD's te branden.
Zeer zeker een aanrader om bij vriendelijke Tjalling Vellinga je oude films over te laten zetten.
Met vriendelijke groet aan de beide Vellinga's, namens Rob Venema
 

 in 

Geplaatst door Meindersma op 27 okt. '09  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Ook onze ervaring met Tjalling is voor meer dan 100% positief.
We kwamen met een doos vol 8 mm. films en ook een 16 mm. film.
Het is Tjalling uiteindelijk gelukt om deze 16 mm. film ook voor ons te digitaliseren.
Ook al kostte dat hem veel extra tijd en heel veel moeite: hij deed het toch maar!!

Wij vinden dat Tjalling topkwaliteit levert voor een bijzonder lage prijs.
Hij neemt alle tijd voor je en neemt ook de tijd om al je vragen te beantwoorden.
Binnen een week stond alles netjes op de externe harde schijf,
Tjalling is een man die weet wat hij doet, die weet waarover hij praat, die zijn afspraken volledig nakomt en waarschijnlijk de laagste prijs van heel Nederland berekend.

Het is altijd een gok als je met iemand die je niet kent in zee gaat maar bij Tjalling zit je echt goed.
Een ieder die vragen heeft over onze ervaringen met Tjalling mag ons rustig mailen, daar hebben wij geen problemen mee.

Vriendelijke groet,

Familie Meindersma
 

 in 

Geplaatst door scholten op 26 okt. '09  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Prima adres. Correct ontvangen, komt afspraken 100% na, heeft goede vakmatige suggesties, na digitaliseren hebben de opnames aan kwaliteit gewonnen.
Familie razend enthousiast over het resultaat.
Ik beveel de heer Tjalling van harte aan !!
Groet,
Jos Scholten
 

 in 

Geplaatst door Ed Wennink op 16 okt. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
Zelf probeerde ik een groot aantal super 8 en normaal 8 films over te zetten. Hoewel het resultaat redelijk was wilde ik toch meer dus ging ik op zoek en stuitte op Tjalling.
Ben heel blij met het resultaat en de prijs. Hiermee kan ik verder.
Ook het vermelden waard is dat Tjalling ten alle tijden met raad en daad bijstaat.
 

 in 

Geplaatst door Pepijn op 08 okt. '09  |  5 jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft de trouwfilm van mijn ouders van smalfilm op DVD gezet. In Zwolle bleek dat het bronmateriaal (beeld én geluid) van zeer slechte kwaliteit zijn. Tjalling wilde hiermee per se geen genoegen nemen en heeft 2 dagen besteed aan het optimaliseren hiervan (o.a. middels de aanschaf van extra apparatuur en door het gebruik van allerlei filters). Het resultaat is ronduit prima!

Daarnaast heeft Tjalling geheel ongevraagd een extra DVD gemaakt met een compilatie van de trouwfilm, die we dan op het feest dat binnenkort plaatsvindt kunnen vertonen. Dit heeft hij als extra-tje gedaan, omdat ik hem had verteld dat ik van plan was zo'n compilatie te maken. Hij heeft er zelfs muziek onder gezet! En er dus helemaal niets voor gerekend!!

Het spreekt vanzelf dat ik Tjalling van harte aanbeveel en ook binnenkort zelf mijn oude VHS-opnamen naar hem zal brengen.

Tjalling, bedankt!!
 

 in 

Geplaatst door Maarten op 24 sep. '09  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Ik kan Tjalling van harte aanbevelen voor iedereen die zijn smalfilms wil laten digitaliseren. Hij heeft kennis van zaken en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Hij werkt snel en haalt de maximale kwaliteit uit het bronmateriaal. En zijn tarieven behoren tot de laagste in de markt. Kortom: een aanrader!

MJM Bootz / Amersfoort
 

 in 

Geplaatst door annewientjes op 18 sep. '09  |  4 jaar actief op Marktplaats
Beste Tjalling,
Wij zijn enorm blij dat u onze oude films op dvd heeft gezet. De kopieën hebben wij dus als verrassing aan onze kinderen (met hun kinderen) gegeven en de dvd's worden daar naar ik heb vernomen bijna dagelijks op de tv afgespeeld. Er komen veel mooie momenten voorbij. Onze kleinkinderen vinden het bijzonder hun ouders te zien toen ze zo jong waren.
Pas thuis aangekomen zagen wij afbeeldingen uit de film op de dvd doos. Het was daardoor extra leuk om cadeau te geven. U heeft onze wensen boven verwachting uitgevoerd. Langs deze weg willen mijn man en ik u daarvoor nog hartelijk bedanken.

Wientjes
 

 in 

Geplaatst door rdb op 08 jul. '09  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Wat fijn om de films nu op de harde schijf te hebben en wat een mogelijkheden zijn er nu om de beelden te delen met anderen en met Movie maker opnieuw te monteren!
 

 in 

Geplaatst door vries20 op 02 jul. '09  |  4 jaar actief op Marktplaats
Geweldige zo mooi.Vaste beelden en mooi scherp.Mijn buurman is jaloers! Want hij heeft heel veel geld elders uit gegeven voor het digitaliseren van zijn films maar wat een verschil.
Ik denk Tjalling dat die buurman binnenkort ook bij je langs komt.
Bedankt voor de zeer gastvrije ontvangst en zeer goede ideen hoe ik de films verder zou kunnen bewerken.
Groeten Jan vries Den Haag
 

 in 

Geplaatst door hecgielkens op 16 jun. '09  |  6 jaar actief op Marktplaats
H. Gielkens
Tjalling is echt aan te bevelen. Hij is service gericht, niets is hem te veel en hij zorgt uiteindelijk voor een prima resultaat.
 

 in 

Geplaatst door Sander op 09 jun. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
Zeer goede kwaliteit en super service! Tjalling heeft onze oude familiefilms uit de jaren 70 en 80 snel en vakkundig gedigitaliseerd.
 

 in 

Geplaatst door JJ van Binsbergen op 27 mei '09  |  5½ jaar actief op Marktplaats
Tjalling is een liefhebber wat zich uit in de kwaliteit die uitstekend is!
 

 in 

Geplaatst door jessydezwart op 26 apr. '09  |  4 jaar actief op Marktplaats
we zijn heel erg blij met de manier waarop Tjalling onze oude snmalfilms heeft gedigitaliseerd en op een externe harde schijf heeft gezet.
we hebben de films gebracht en konden ze later die dag al weer halen, heel plezierig, ook de ontvangst.
vele dierbare beelden zijn hierdoor voor ons weer tot leven gebracht.
we kunnen Tjallings vakmanschap van harte aanbevelen!
gr. jessy.
 

 in 

Geplaatst door bbq2008 op 15 apr. '09  |  4 jaar actief op Marktplaats
Eerste klas vakman !!!!!!
 

 in 

Geplaatst door Tjalber Video op 23 mrt. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
We moesten toch langs Zwolle vanuit Maastricht op weg naar Friesland.
afgekopen zondag, en na afspraak de films afgegeven bij Tjalling.Ruim 240 minuten.Hij zou ze later in de week weer gedigitaliseerd opsturen.
Groot was onze verbazing dat we om zes uur een telefoontje kregen van Tjalling met de vraag of we al op de terugweg waren.Nog niet dus.Hij zei kom maar langs op de terugweg want de films liggen klaar.
Om elf uur savonds hebben we de films gehaald en vandaag alles bekeken.
Erg mooie kleuren mooi strak en scherp.Wat een super kwaliteit.
En wat een fantastische service.
Tjalling bedankt !
De rest brengen we de volgende keer.
 

 in 

Geplaatst door Tjalber Video op 23 mrt. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
We moesten toch langs Zwolle vanuit Maastricht op weg naar Friesland.
afgekopen zondag, en na afspraak de films afgegeven bij Tjalling.Ruim 240 minuten.Hij zou ze later in de week weer gedigitaliseerd opsturen.
Groot was onze verbazing dat we om zes uur een telefoontje kregen van Tjalling met de vraag of we al op de terugweg waren.Nog niet dus.Hij zei kom maar langs op de terugweg want de films liggen klaar.
Om elf uur savonds hebben we de films gehaald en vandaag alles bekeken.
Erg mooie kleuren mooi strak en scherp.Wat een super kwaliteit.
En wat een fantastische service.
Tjalling bedankt !
De rest brengen we de volgende keer.
 

 in 

Geplaatst door Herman Koetsier op 07 mrt. '09  |  5 jaar actief op Marktplaats
In de jaren 70 heb ik veel gefilmd. Je weet wel hoe dat gaat super acht film in de camera en draaien maar. Een film nog zonder geluid. Ik had de film niet bewerkt alleen maar aan elkaar geplakt.

Mijn kinderen zijn nu rond de 30 en gingen trouwen dus voor mij een mooie aangelegenheid om de film eens te bewerken en op een DVD te zetten.

Maar wie kan nu al die films digitaliseren?

Via internet kwam ik bij Tjalling.

Hij kan het snel en goedkoop.

De dochters vonden het geweldig. Zo'n oude film helemaal bewerkt en dan afdraaien in een dvd speler.
Ik ben blij dat ik vroeger heb gefilmd en Tjalling bedankt voor het digitaliseren.

Wil je weten hoe je Tjalling kunt vinden. Stuur dan een mail naar smalfilm@live.nl
 

 in 

Geplaatst door Herman van de Stadt op 02 mrt. '09  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Onze familie-film uit 1939-1943 is perfect gedigitaliseerd. We hebben de beelden nog nooit zo scherp gezien en de DVD versie geeft groot kijk genot.
 

 in 

Geplaatst door fam.vanzuilen op 02 mrt. '09  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Mijn zwager en ik zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de door Tjalling gedigitaliseerde films.
We hadden samen bijna veertig uur en binnen een week konden we ze weer ophalen.Tjalling bedankt ook voor de gastvrijheid en de zeer nuttige tips.
 

 in 

Geplaatst door totimmy op 27 feb. '09  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Tjalling heeft de oude dubbe8 films van mijn vader ,met het geluid wat nog op bandrecorderbanden stond prachtig gedigitaliseerd en het geluid synchroon weer op de harde schijf kunnen zetten.
Een echte vakman met liefde voor zijn werk Hulde !!
 

 in 

Geplaatst door Ann op 24 feb. '09  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Tjalling kan ik van harte aanbevelen.
Top kwaliteit.
Gr. Ann
 

 in 

Geplaatst door seam op 24 feb. '09  |  7 jaar actief op Marktplaats
Wij (mijn man en kinderen)hebben met veel plezier de van oude filmpjes door Tjalling op dvd overgezette film van onze familie bekeken.
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en weet dat mijn vader met deze film erg blij zal zijn (en hij niet alleen!!)
Nogmaals bedankt voor alle moeite die u hebt gedaan om er zo'n mooie film van te maken.
Ik ben door Tjalling enorm gastvrij ontvangen en kon er de hele bij zijn.
In een woord geweldig!!
 

 in 

Geplaatst door totimmy op 24 feb. '09  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Enorm goed !!Ik woon in Nijmegen en bracht de films zelf maar Zwolle waar ik zeer hartelijk en gastvrij werd ontvangen.Tjalling digitaliseerde eerst één film van mij en liet mij het resultaat zien en zei als het niet naar u zin is dan krijgt u nog een kopje koffie en u bent mij niets verschuldigd.Maar het was in één woord fantastich.
Goed van kleur en scherpte en erg strak.Beter dan ik ooit gezien had.
In mijn aanwezigheid heeft hij toen de rest (4 uur)op een harde schijf gezet die ik bij mij had na veel koffie en frisdrank en zelfs een paar broodjes stonden alle films keurig op de harde schijf.
Wat een service wat een gastvrije mensen.

Honderd procent aan te bevelen !!
 

 in 

Geplaatst door Ab Schuurman op 12 feb. '09  |  5 jaar actief op Marktplaats
Ik wil u graag mijn ervaring geven.
Ik had zelf al eens mijn 8mm films (dubbel8) opgenomen met mijn video (sony 5000) camera.
geprojecteerd op een mat heel lichtgeel A4 papier.
Was leuk om terug te zien.

Nu, enige jaren later, wilde ik alles op DVD zetten zodat elk kind een eigen DVD kreeg.
Nu ben ik niet meer tevreden over de kwaliteit.
Frame bibberingen, soms middenin dezelfde opname onscherpte etc.

Enige tijd geleden de advertentie van Tjalling gezien met zijn Telecinemachine.
Ik heb toch enige tijd nagedacht of dat wel goed zou gaan.
Je herinneringen op dit medium zomaar even opsturen.
Uiteindelijk de knoop doorgehakt.
Afspraak gemaakt dat ik alles zou brengen met een externe Harddisk.
Kennis gemaakt, koffie gehad, stukje van het proces mogen zien.
Ben toen andere dingen gaan doen en later op de dag het geheel weer meegenomen naar huis.

Wat een goede kwaliteit van het beeld.
Ben blij dat ik toen doorgezet heb.

heb zelfs vorige week een vriend ook een reel 8mm laten opsturen.
Nu met een USB stick erbij van 8G. (film was maar 30 minuten)
Binnen een week weer retour.
Ook mijn vriend was blij met het resultaat

groet Ab schuurman
 

 in 

Geplaatst door am.schuurman op 12 feb. '09  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Ik wil u graag mijn ervaring geven.
Ik had zelf al eens mijn 8mm films (dubbel8) opgenomen met mijn video (sony 5000) camera.
geprojecteerd op een mat heel lichtgeel A4 papier.
Was leuk om terug te zien.

Nu, enige jaren later, wilde ik alles op DVD zetten zodat elk kind een eigen DVD kreeg.
Nu ben ik niet meer tevreden over de kwaliteit.
Frame bibberingen, soms middenin dezelfde opname onscherpte etc.

Enige tijd geleden de advertentie van Tjalling gezien met zijn Telecinemachine.
Ik heb toch enige tijd nagedacht of dat wel goed zou gaan.
Je herinneringen op dit medium zomaar even opsturen.
Uiteindelijk de knoop doorgehakt.
Afspraak gemaakt dat ik alles zou brengen met een externe Harddisk.
Kennis gemaakt, koffie gehad, stukje van het proces mogen zien.
Ben toen andere dingen gaan doen en later op de dag het geheel weer meegenomen naar huis.

Wat een goede kwaliteit van het beeld.
Ben blij dat ik toen doorgezet heb.

heb zelfs vorige week een vriend ook een reel 8mm laten opsturen.
Nu met een USB stick erbij van 8G. (film was maar 30 minuten)
Binnen een week weer retour.
Ook mijn vriend was blij met het resultaat

groet Ab schuurman
 

 in 

Geplaatst door vandersluis op 21 dec. '08  |  7 jaar actief op Marktplaats
Geweldige gastvrije ontvangst.Prachtige kwaliteit.En omdat ik 4 uur film had en er op wilde wachten heb zelfs savons mee "mogen eten. .Tjalling bedankt.
 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Annemiek Elbertsen | Antwoord 07.12.2016 21:06

Van 2 oude videobanden heb je 2 prachtige dvd's gemaakt. Je hebt er leuke bijpassende omslagen bij gezet en ook de muziek is erg leuk. Ben er erg blij mee!

h.hebers | Antwoord 19.04.2016 21:42

Volledig eens met vorige briefschrijvers. Zelfs het geluid wist Tj.vlekkeloos
zonder "gejank" over te zetten en dat is vaak een probleem! Petje af.
hielke

paul van helvoirt | Antwoord 29.03.2015 16:32

8mm filmpjes opgestuurd perfect geregeld tjalling 7 stuks waarvan 6 heel goede film. Film 25 jaar oud nu nog heel goed beeld, bevalling en vakantie van kinderen

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

12.12 | 12:20

Dank! Ik ga eerst nog zelf wat proberen, als het niet lukt, stuur ik u graag de films.

...
10.12 | 12:45

Ja hoor dat kan.
Wel graag aangetekend

...
09.12 | 16:27

Dat kan natuurlijk altijd.
Het beste aangetekend.

...
09.12 | 15:23

Beste meneer Tjalling,

Ik zou graag enkele films door u laten digitaliseren. De spullen moeten wel opgestuurd worden, want ik woon in Middelburg. groet

...
Je vindt deze pagina leuk